Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie la care se înscrisese în urmă cu peste un an. Motivul? Nu s-a prezentat la niciun examen. Aceasta a scris pe pagina sa de Facebook că îi pare rău şi că de vină sunt problemele penale pe care le are. Nu s-a putut concentra asupra altor lucruri. Elena Udrea s-a înscris în 2016 la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială

DISTRIBUIȚI

Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie la care se înscrisese în urmă cu peste un an. Motivul? Nu s-a prezentat la niciun examen. Aceasta a scris pe pagina sa de Facebook că îi pare rău şi că de vină sunt problemele penale pe care le are. Nu s-a putut concentra asupra altor lucruri. Elena Udrea s-a înscris în 2016 la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială.

După ce a ieşit din închisoare, Elena Udrea a decis să se apropie de Dumnezeu. Aşa că, s-a înscris la Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială. Elena Udrea a cam absentat, însă, de la cursuri, iar la examene nu s-a prezentat deloc.

Elena Udrea a fost singura masterandă care nu s-a prezentat la niciun examen. Toţi ceilalţi colegi ai ei îşi continuă studiile.