Elena Ionescu este o norocoasă. A vizitat o bucăţică de Rai din Asia, iar apoi s-a bucurat de luxul unui resort din Turcia

DISTRIBUIȚI

Elena Ionescu este o norocoasă! În doar câteva luni a avut parte de vacanţe de vis! A vizitat o bucăţică de Rai din Asia, iar apoi s-a bucurat de luxul unui resort din Turcia. I-a povestit totul colegei noastre, Daniela Istrate! Aflaţi acum mai multe!

Prima lună a anului a început cum nu se putea mai bine pentru Elena Ionescu, fosta membră a trupei Mandinga. Şi-a luat gaşca de prieteni şi împreună au petrecut un sejur de vis în Thailanda. Aşa se face că atunci când noi ne luptam cu frigul în România, ea făcea…îngeraşi pe nisip, la temperaturi de peste 30 de grade Celsius.

Elena a profitat din plin de zilele petrecute în Thailanda, destinaţie din ce în ce mai căutată de români. Ziua începea dis-de dimineaţă, pentru a avea timp să se bronzeze pe-ndelete, şi continua cu vizite în insule şi lagune.

Ajunsă în Phi-Phi nu avea cum să nu dea nas în nas cu celebrele locuitoare ale insulei…maimuţele.

Dacă ajungeţi în Thailanda profitaţi din plin de nenumăratele posibilităţi de distracţie!

Cea mai bună perioadă pentru a călători în Thailanda este între lunile octombrie – aprilie. Preţul unui sejur de opt nopţi la un hotel de patru stele, cazare cu mic dejun, costă în jur de 2.000 de euro pentru două persoane. Dar până în toamnă, poate trageţi o fugă până în Turcia. Luaţi exemplul Elenei Ionescu, s-a simţit ca o prinţesă într-un resort de lux din Belek, unde a petrecut patru zile. A făcut echipă bună cu designerul Cătălin Botezatu, Doiniţa Oancea şi Diana Dumitrescu.

Elena nu s-a dezlipit de piscină, s-a răsfăţat la spa, a gustat preparatele turceşti, iar seara s-a distrat în club.

Tariful unui sejur de şapte nopţi la un resort de cinci stele din Belek, în luna iunie, este de 1770 de euro pentru două persoane, în timp ce în august preţul ajunge şi la 2.050 de euro. Iar pentru că şi-a încărcat bateriile, Elena şi-a propus ca în lunile viitoare să…muncească mult!