Educatoarea bătăuşă a fost internată la Psihiatrie pentru evaluare! Este vorba despre angajata unei grădiniţe din Vrancea, care în urmă cu un an a fost filmată în timp ce îi bătea pe copii şi ţipa la ei. Decizia aparţine magistraţilor Judecătoriei Focşani şi este definitivă

DISTRIBUIȚI

Educatoarea bătăuşă a fost internată la Psihiatrie pentru evaluare! Este vorba despre angajata unei grădiniţe din Vrancea, care în urmă cu un an a fost filmată în timp ce îi bătea pe copii şi ţipa la ei. Decizia aparţine magistraţilor Judecătoriei Focşani şi este definitivă. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Aceste scene şocante sunt reale şi s-au petrecut în urmă cu aproape un an, într-o grădiniţă din localitatea vrânceană Poiana. Motivul? Copiii fie nu stăteau încremeniţi, fie murdăreau băncile, fie nu învăţau suficient de repede o poezie.

Unul dintre părinţii copiilor maltrataţi ştia ce se petrece în clasă şi, înainte să sesizeze conducerea instituţei, a vrut să aibă dovezi solide.

Una dintre mămici a filmat tot şi apoi a făcut publice imaginile. Atât psihologii cât şi procurorii care au preluat cazul au decis că această femeie nu are ce să caute la catedră.

În faţa evidenţei, educatoarea nu a negat nicio clipă că ea este în imagini. A încercat, însă, să îşi găsească o scuză.

De anul trecut, educatoare este cercetată penal pentru ieşirile sale. Iniţial, consiliul profesoral a decis să îi taie 15 la sută din salariu, pe o perioadă de şase luni, dar să o păstreze în sistem. Acum, însă, judecătorii din Focşani au decis înlăturarea ei de la catedră şi internarea într-o clinică de Psihiatrie, pentru evaluare.