E jale mare într-o familie din Gorj, după ce mezinul, un băieţel de nici doi ani, s-a înecat în pârâul din spatele casei

DISTRIBUIȚI

E jale mare într-o familie din Gorj, după ce mezinul, un băieţel de nici doi ani, s-a înecat în pârâul din spatele casei. Copilul rămăsese în grija bunicii din partea tatălui, pentru că ambii părinţi plecaseră de acasă cu treabă. Nu se întâmpla pentru prima dată acest lucru, aşa că nimeni nu şi-a imaginat ce tragedie avea să se întâmple. Acum rudele se pregătesc de înmormântare şi ar putea răspunde în faţa autorităţilor pentru neglijenţă.

David avea un an şi 7 luni şi locuia împreună cu părinţii şi bunicii paterni în comuna gorjeană Stăneşti. De obicei era supravegheat de mama lui, dar de data aceasta ea a plecat la Târgiu Jiu, la spital, ca să aibă grijă de mama ei.

Prea târziu. Când a ajuns acasă, a găsit la poartă ambulanţa. Medicii fuseseră chemaţi de bunica din partea tatălui, care trebuia să aibă grijă de copil, dar se pare că nu a făcut-o. În lipsa ei, micuţul s-a dus la pârâul din spatele casei şi s-a înecat.

Dus de urgenţă la spitalul din Târgu Jiu, băieţelul a fost imediat preluat de medicii de la UPU. Starea lui era deja foarte gravă

Până la urmă, copilul a fost declarat decedat. Deocamdată nu s-a stabilit cine este vinovat de producerea acestei nenorociri, dar cu siguranţă că atât bunicii cât şi părinţii vor fi cercetaţi de autorităţi. David mai avea doi fraţi, ambii mai mari.