E atât de urât la mare, încât vacanţa celor care au ales să meargă acum pe litoral este complet distrusă! Plouă, este frig şi nici nu încape vorbă de plajă, aşa că turiştii s-au văzut nevoiţi să caute alternative: la delfinariu, unde s-au format cozi uriaşe, şi la terase, care au devenit brusc neîncăpătoare

DISTRIBUIȚI

E atât de urât la mare, încât vacanţa celor care au ales să meargă acum pe litoral este complet distrusă! Plouă, este frig şi nici nu încape vorbă de plajă, aşa că turiştii s-au văzut nevoiţi să caute alternative: la delfinariu, unde s-au format cozi uriaşe, şi la terase, care au devenit brusc neîncăpătoare. Cei mai necăjiţi au plecat acasă încă de la prânz, pentru că au aflat că până marţi nu va ieşi soarele.

Noroc mare cu delfinii! Salturile lui Ni-Ni şi ale lui Pei-Pei le-au mai descreţit frunţile turiştilor veniţi în aceste zile la mare. Au cântat şi au dansat cu ei şi i-au aplaudat minute-n şir, la spectacolul oferit în bazinul acoperit. Le-a plăcut atât de mult, încât au uitat cât de frig e afară şi că au stat la cozi interminabile pentru bilete.

La orele prânzului, Mamaia era sufocată de trafic, pe sensul către Constanţa… Se mergea bară la bară. De fapt, mai mult se stătea pe loc.

Cei care au avut buzunarul mai larg s-au dus la terase şi restaurante. I-a costat ceva mai mult decât un suc şi-o îngheţată, dar şi atmosfera a fost alta. Motiv de bucurie, pentru patroni.

Pe plajă au fost astăzi doar romanticii incurabili, cei care iubesc marea în orice anotimp şi pe orice vreme.

Vremea la malul mării se va îmbunătăţi considerabil abia marţi, conform prognozei.