Durere fără margini în familia tinerei care şi-a pierdut viaţa în urma atentatului terorist din Londra. Trupul neînsufleţit al Andreei a fost adus în ţară, după mai bine de o lună şi jumătate

DISTRIBUIȚI

Durere fără margini în familia tinerei care şi-a pierdut viaţa în urma atentalului terorist din Londra, din luna martie. Trupul neînsufleţit al Andreei a fost adus în ţară, după mai bine de o lună şi jumătate. Tânăra va fi condusă pe ultimul drum de prieteni şi familie mâine, acasă în Constanţa. Fata se afla în grupul de pietoni surprinşi de maşina condusă de un terorist pe podul Wesminster. În urma impactului, Andreea a căzut în râul Tamisa de unde a fost salvată şi transportată de urgenţă la spital. După două săptămâni tânăra a pierdut lupta pentru viaţa.

După un drum lung, trupul neînsufleţit al Andreei a fost adus aseară în România, cu o cursă specială, pe aeroportul Otopeni. De acolo, sicriul a fost transportat în condiţii speciale, acasă, la Constanţa şi depus la o capelă, după o lună şi jumătate de la episodul sângeros. Familia şi rudele au aşteptat-o pe Andreea cu inimile frânte de durere.

Rând pe rând, toţi cei care au cunoscut-o pe Andreea au aprins câte o lumânare şi s-au rugat pentru tânăra care a murit în războiul altora.

Andreea se afla la Londra împreună cu prietenul ei Andrei când s-a produs nenorocirea. Plecaseră în vacanţă pentru a sărbători ziua de naştere a bărbatului, iar el urma să o ceară de soţie. Tânăra arhitectă nu a mai apucat să spună Da. În după-amiaza zilei de 22 martie, un episod sângeros avea să le spulbere toate planurile. Andreea Cristea a fost aruncată de pe podul Westminster în apele Tamisei în timpul atacului executat de teroristul Khalid Massoud. Acesta a intrat cu maşina într-un grup de pietoni de pe pod, iar românca a căzut în apele fluviului de la peste 30 de metri înălţime. Andreea a fost recuperată de echipele de salvare în stare gravă şi dusă la spital unde a fost operată pe creier. În ciuda eforturilor depuse de medicii londonezi, tânăra s-a stins din viaţă, la doar 31 de ani.

FAMILIA ANDREEI:

„După ce s-a luptat pentru viaţa timp de două săptămâni, îndrăgita noastră Andreea, minunată fiică, soră, parteneră, prietenă dedicată şi cea mai unică şi iubitoare de viaţă persoană, a fost scoasă în mod brutal şi crud din vieţile noastre, într-un mod cumplit. Va rămâne mereu în amintirea noastră ca o rază de soare care va străluci pentru totdeauna în inimile noastre.”

Andreea va fi înmormântată mâine.