Durere fără margini în familia renumitului antrenor de tenis de masă, Mihai Bobocică, care a pierit în cumplitul accident din Olt. Fiul sportivului a venit din Austria pentru a-şi conduce tatăl pe ultimul drum

DISTRIBUIȚI

Durere fără margini în familia renumitului antrenor de tenis de masă, Mihai Bobocică, care a pierit în cumplitul accident din Olt. Fiul sportivului a venit din Austria pentru a-şi conduce tatăl pe ultimul drum. Mihai Bobocică era antrenorul lotului de juniori al României şi în momentul impactului se îndrepta spre Mioveni, unde urma să participe la o competiţie de tenis de masă. Durere mare este şi în familia celorlalte patru victime ale accidentului. O familie întreagă a pierit sub roţile TIR-ului scăpat de sub cotrol. Între timp, autorităţile vor să afle acum în ce condiţii a avut loc tragedia. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Mihai Bobocică avea 63 de ani şi era antrenorul lotului de juniori al României, la tenis de masă. Bărbatul mergea spre Mioveni, unde urma să participe la o competiţie. Sportivul se afla în prima maşină lovită de TIR-ul care a ajuns pe contrasens. În urma impactului, antrenorul a suferit un traumatism cranio-cerebral grav şi a fost resuscitat la faţa locului, timp de câteva zeci de minute. Apoi a fost transportat la Spitalul Judeţean Slatina. Fără succes însă. Bobocică s-a stins pe un pat de spital.

Răpus de durere, fiul antrenorului, care i-a călcat pe urme în carieră, a venit cât a putut de repede din Austria.

Mihai Bobocică a antrenat echipa de juniori de tenis de masă a Italiei şi a fost elevul antrenorului emerit Virgil Bălan. În accidentul care l-a răpus pe sportiv, alte patru persoane şi-au pierdut viaţa. Este vorba despre o familie întreagă. Cei doi părinţi, de 30 şi 38 de ani au decedat la faţa locului, iar copiii lor, de 3 şi 5 ani, au murit câteva zeci de minute mai târziu, la spital. Cei patru se întorceau în Bucureşti, după ce petrecuseră Paştele în Craiova, alături de familie.

Primele cercetări de la faţa locului arată că accidentul s-a produs după ce unul dintre pneurile TIR ului ar fi explodat. Şoferul mastodontului ar fi pierdut în acel moment controlul volanului şi a intrat pe contrasens unde a lovit cele două autoturisme.

Şoferul TIR-ului a fost rănit uşor în urma impactului şi la scurt timp a fost externat de către medici. Acum, bărbatul va trebui să răspundă în faţa legii şi cel mai probabil acesta va fi acuzat de omor din culpă. Între timp, poliţiştii aşteaptă expertiza tehnică a autocamionului pentru a afla în ce condiţii s-a produs accidentul. În cazul în care se va stabili că este vorba despre o defecţiune, firma care deţine autotrenul va fi verificată. Şi inspectorii în muncă au început o anchetă pentru a verifica dacă şoferul TIR-ului era în timpul programului, în momentul în care s-a petrecut tragedia.