După viscolul din ultimele zile, gerul cumplit este acum cea mai mare problemă. Patru oameni au murit deja îngheţaţi, iar numărul victimelor ar putea creşte

DISTRIBUIȚI

După viscolul din ultimele zile, gerul cumplit este acum cea mai mare problemă! Patru oameni au murit deja îngheţaţi, iar numărul victimelor ar putea creşte, se tem autorităţile, având în vedere că vin temperaturi foarte scăzute: vor fi minus 29 de grade mâine seară, în depresiuni! În aceste condiţii, toţi cei fără adăpost sunt sfătuţi să meargă în centrele sociale puse la dispoziţie special pentru ei. 

În Vaslui, la Pribeşti, au fost azi-noapte minus 19 grade. Mult prea frig pentru o femeie de 43 de ani care se-ntorcea spre casă, de la o petrecere.

A găsit-o dimineaţă, în zăpadă. Era bocnă.

Cea mai scăzută temperatură din ţară s-a înregistrat lângă Miercurea Ciuc, la Nicoleşti, unde termometrele au indicat minus 22 de grade celsius. Localnicii s-au obişnuit, însă, cu gerul.

În continuare, tot gerul va fi problema tuturor, pentru că până marţi cel puţin nu va mai ninge foarte mult şi nici vîntul nu va mai sufla foarte tare.

Luni noaptea, temperaturile ar putea să scadă până -29 de grade celsius, în depresiuni, iar în Bucureşti până la -23 de grade celsius.