După succesul ,,Bibliei pierdute”, autorul Igor Bergler promite o nouă lectură care vă va ţine cu sufletul la gură: ,,Testamentul lui Abraham”

DISTRIBUIȚI

După succesul ,,Bibliei pierdute”, autorul Igor Bergler promite o nouă lectură care vă va ţine cu sufletul la gură: ,,Testamentul lui Abraham”. O carte care conţine toate cărţile, după cum o recomandă autorul însuşi, plină de mister, răsturnări de situaţie şi conspiraţii.

Autorul celei mai vândute cărţi din ultimii douăzeci de ani în România, ,,Biblia Pierdută”, vine în întâmpinarea cititorilor cu un nou roman fascinant: ,,Testamentul lui Abraham”.

Documentarea a durat mai mult decât scrierea cărţii în sine, iar procesul a fost complicat, însă autorul se aşteaptă ca după cele peste 100.000 de exemplare vândute din Biblia Piertdută, să aibă acum un succes şi mai mare.

Prevânzările Testamentului lui Abraham se vor deschide chiar de mâine. Cei care comandă cartea în perioada de prevânzare o vor primi înainte ca aceasta să apară în librării. Şi, ca semn de apreciere din partea autorului, romanul va purta autograful scriitorului pe prima pagină.