După o noapte întreagă de distracţie, cei mai sportivi dintre petrecăreţi au ieşit astăzi să facă mişcare. La munte, colegii mei de la Braşov TV au găsit pârtiile din Poiană pline

DISTRIBUIȚI

După o noapte întreagă de distracţie, cei mai sportivi dintre petrecăreţi au ieşit astăzi să facă mişcare. La munte, colegii mei de la Braşov TV au găsit pârtiile din Poiană pline, semn că turiştii încă au mai avut energie. În plus, administratorii au avut grijă ca stratul de zăpadă să fie perfect atât pentru schiori cât şi pentru cei care iubesc săniuşul. În cealaltă parte a ţării, la Galaţi, câţiva temerari au încercat un sport extrem- ice kitting-ul. Un hoby spectaculos, practicat pe un lac îngheţat. 

Când îi priveşti pe toţi aceşti turişti nu poţi să nu te întrebi de unde mai pot, după o noapte de petrecere… Sar, aleargă, schiază. Se distrează teribil, iar asta este cel mai important.

La Galaţi, în schimb, luciul îngheţat al lacului Brateş a fost vedeta pentru câţiva curajoşi, iubitori de ice kitting. Mai puţin cunoscut în Romania, acest tip de distracţie presupune o coordonare perfectă între un skateboard şi un zmeu.

Ice kitting-ul ar putea fi practicat în siguranţă dacă autorităţile locale ar investi în amenajarea unei zone special destinate acestui sport.