După groaznicul accident de ieri din Pipera, o altă nenorocire a avut loc astăzi în aceeaşi zonă. Un autoturism s-a răsturnat, iar şoferul a rămas încarcerat

DISTRIBUIȚI

După groaznicul accident de ieri din Pipera, o altă nenorocire a avut loc astăzi în aceeaşi zonă. Un autoturism s-a răsturnat, iar şoferul a rămas încarcerat. Din fericire, bărbatul nu a suferit răni grave, dar s-a ales cu o sperietură pe care nu o va uita prea curând.

Omul, se pare, nu circula cu viteză mare, ba chiar avea şi cauciucuri de iarnă. Însă carosabilul era extrem de alunecos, iar şoferul, spun oamenii legii, ar fi trebuit să circule şi mai încet. Într-o fracţiune de secundă, maşina pe care o conducea a ajuns cu roţile în sus, pe marginea drumului, iar cel aflat la volan a rămas încarcerat. Salvatorii au reuşit să-l scoată după câteva minute şi au decis să-l transporte la spitalul Floreasca din Capitală.

Omul se poate considera norocos, întrucât la numai câţiva metri de locul accidentului era un lac îngheţat. Dacă ar fi ajuns în apă, o adevărată tragedie s-ar fi putut produce.

Locul pare unul blestemat. Nu mai departe de ieri, un grav accident a avut loc, în urma căruia o femeie a ajuns în stare gravă la spital. Un şofer aflat în trafic a surprins imaginile tragediei.

Cu toate acestea, autorităţile nu au luat până acum nicio măsură pentru reducerea numărului mare de accidente care are loc pe tronsonul Pipera-Tunari.