După ce mii de oameni au ieşit în stradă în semn de protest faţă de legea graţierii, nu au întârziat să apară şi reacţiile. Un politician a declarat că ce s-a petrecut în stradă este prima manifestaţie nazistă din ultimii 70 de ani

DISTRIBUIȚI

După ce mii de oameni au ieşit în stradă în semn de protest faţă de legea graţierii, nu au întârziat să apară şi reacţiile. Şi unele dintre cele mai dure. Nu de la oameni simpli, observatori imparţiali, ci tocmai de la cei care decid legi şi votează în numele cetăţenilor. Un politician a declarat pe pagina sa de socializare că ce s-a petrecut în stradă, este prima manifestaţie nazistă din ultimii 70 de ani. Şi că cei care au ieşit paşnici la protest, sunt de fapt niste animale care îi provoacă scârbă! Nişte cretini! Postarea a fost ştearsă la scurt timp, apoi a urmat o autosuspendare din partidul pe care îl conducea.

18 ianuarie, Bucureşti. Aşa arătau bulevardele din capitală. Pline ochi de oameni ieşiţi nemulţumiţi în stradă. Oameni care au ieşit să arate că vor să apere justiţia.

 

Protestele nu s-au oprit. Legea graţierii şi a amnistiei a scos românii în stradă, pentru a doua zi consecutiv! Proteste au avut loc în mai multe judeţe din ţară.

La Timiăoara, în a doua zi de proteste s-au adunat cateva sute de persoane, aici în Piaţa Victoriei loc simbolic pentru timisoreni. acestia au scandat impotriva guvernanţilor si au cerut intocmirea unei petitii a statului de drept prin care au vrut sa demonstreze ca sunt impotriva modificarii legilor in favoarea politicienilor.

Manifestanţii au venit înarmaţi cu pancarte şi cartoane pe care au scris lozinci impotriva aministiei şi graţierii şi au scandat împotriva dorinţei politicienilor de a schimba codul penal.

Şi la Sibiu, sute de oamenii au ieşit pentru a doua consecutiv din case pentru a se alătura protestatarilor din întreaga ţară.

După două seri în care marile oraşe din ţară au stat sub semnul protestului, au urmat şi reacţiile. Politicianul  Cătălin Beciu a postat pe pagina sa de Facebook că în Bucure?ti a avut loc prima manifesta?ie nazist? din ultimii 70 de ani.  Apoi a scris,  Animalelor, mi-e scârb? de voi!

La scurt timp, Cătălin Beciu a şters de pe contul de Facebook postarea în care afirma că protestul a fost o manifestaăie nazistă făcută de nişte cretini. Apoi a explicat.

Şi pentru că mulţi s-au simţit revoltaţi de primul text dur al politicianului, au urmat reacţii şi comentarii nepoliticoase.

El şi-a anunţat tot pe facebook autosuspendarea din partid. Aşa, ca să poată scrie în mediul virtual toate convingerile sale.

Oricât de mulţi susţinători ar avea politicianul în mediul virtual, aşa reacţii şi cuvinte jignitoare nu sunt potrivite în niciun context, cred colegii din partid.

În spaţiul public, nici măcar unui simplu cetăţean nu îi fac cinste aşa vorbe, darămite unui politician, crede ministrul Graţiela Gavrilescu.

Şi ca o concluzie la tot ce a fost…  „Cu amnistia cred ca am lamurit-o: sunt pentru”, a mai scris Cătălin Beciu pe site-ul de socializare.