După 3 zile de la incendiul din Bamboo, patronul localului, Joshua Castellano, a venit în faţa anchetatorilor. Afaceristul a fost citat după ce zeci de clienţi şi angajaţi ai clubului au dat cu subsemnatul în faţa oamenilor legii

DISTRIBUIȚI

După 3 zile de la incendiul devastator din clubul Bamboo, patronul localului, Joshua Castellano, a venit în faţa anchetatorilor pentru a răspunde la toate întrebările. Afaceristul a fost citat după ce zeci de clienţi şi angajaţi ai clubului au dat cu subsemnatul în faţa oamenilor legii. Tot astăzi, pompierii au declarat oficial lichidat incendiul. Nici până în acest moment procurorii nu au reuşit să intre în clubul care s-a prăbuşit, pentru a efectua cercetarea la faţa locului.

După mai multe ore de audieri, patronul clubului, Joshua Castellano, a părăsit Poliţia Capitalei.

Afaceristul susţine că angajaţii clubului au ajutat la evacuarea clienţilor şi că nu exclude ca o mână criminală să fie în spatele incendiului devastator care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Omul de afaceri italian spune că vrea să reconstruiască celebrul club. Asta, deşi este a doua oară când localul îi arde din temelii.