După 17 zile de la dispariţia lui Sebastian Ghiţă, procurorii DNA au cerut înlocuirea controlului judiciar cu măsura arestului preventiv în lipsă. O altă veste proastă pentru fostul politician este că el va fi mai sărac cu 13 milioane de euro

DISTRIBUIȚI

După 17 zile de la dispariţia lui Sebastian Ghiţă, procurorii DNA au cerut înlocuirea controlului judiciar cu măsura arestului preventiv în lipsă. Magistraţii au acceptat argumentele aduse de anchetatori şi au decis arestarea fostului deputat. Ulterior, conform procedurilor, poliţiştii l-au dat în urmărire naţională în toată ţara. O altă veste proastă pentru fostul politician este că el va fi mai sărac cu 13 milioane de euro. Banii îi vor fi confiscaţi pentru că a încălcat măsura controlului judiciar.

La sfârşitul procesului avocaţii lui Sebastian Ghiţă nu au vrut să spună dacă ştiu unde se află fostul deputat.

Bunul său  prieten Victor Ponta a venit şi acesta astăzi la Curtea Supremă la procesul în care a fost trimis în judecată pentru fapte grave de corupţie. La ieşire fostul politician nu vrut să spună dacă ştie unde se Sebastian Ghiţă.

Acum poliţiştii l-au dat în urmărire naţională ca pe orice infractor fugar. Magistraţii au decis arestarea preventivă a lui Sebastian Ghiţă pentru 30 de zile pentru folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, dare de mită, cumpărare de influenţă, şantaj şi conducerea unui autovehicol fără permis de conducere.