Drumul spre rude s-a transformat în coşmar pentru doi soţi din Bucureşti. La doar câţiva kilometri după ieşirea din Capitală, pe A1, maşina în care se aflau s-a aprins şi a ars ca o torţă

DISTRIBUIȚI

Drumul spre rude pentru a petrece după-amiaza de Paşte s-a transformat în coşmar pentru doi soţi din Bucureşti. La doar câţiva kilometri după ieşirea din Capitală, pe Autostrada A1, maşina în care se aflau s-a aprins şi a ars ca o torţă. În doar câteva minute flăcările au devenit uriaşe şi în zadar au încercat oamenii să o stingă până la venirea pompierilor. Din cauza incendiului, circulaţia în zonă, şi aşa aglomerată, s-a desfăşurat pe o singură bandă.

Încărcaţi de cadouri şi mâncare pentru vizita pe care urmau să o facă unor rude, un bărbat şi o femeie din Capitală, soţ şi soţie, au tras spaima vieţii lor la doar câteva minute după ce plecaseră de acasă, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. În jurul kilometrului zece, autoturismul lor a luat foc. Oamenii au reuşit să scoată bagajele din maşină şi au încercat cu un stingător să domolească flăcările. În zadar însă.

În timp ce soţul încerca să ajute echipele de pompieri sosite la faţa locului, femeia s-a adăpostit la câţiva metri depărtare luând cu ea şi bagajele pe care plecase să le ducă rudelor de Paşte. Incendiul a fost atât de violent încât s-a extins şi la câmpul din zonă.

Din cauza incendiului, circulaţia pe A1, sensul către Piteşti, a fost îngreunată. Maşinile, ce veneau în număr mare dinspre Capitală, au fost direcţionate de poliţiştii rutieri pe o singură bandă pe parcusul mai multor kilometri.