Drobul are acum şi o alternativă raw vegană. Bineînţeles fără lapte, brânză sau ouă şi nepreparată termic, dar bună de te lingi degetele

DISTRIBUIȚI

Masa de Paşte poate fi una specială chiar şi pentru cei care nu mănâncă carne. Drobul are acum şi o alternativă raw vegană. Meniul vegetarienilor este bine venit în special pentru cei care vor să îşi menţină o siluetă de invidiat. Unde mai pui că meniul vegan este o alternativă rapidă, de la care nu vă alegeţi cu probleme digestive. De Paşte nu putea lipsi nici tradiţionalul desert, Pasca…. tot raw vegană.

Sărbătorile Pascale nu trebuie să însemne un chin pentru adepţii stilului raw vegan. Specialiştii au găsit soluţie şi pentru drob. Doar că de data aceasta vom înlocui carnea cu seminţele.

Raw-veganii au şi propria reţetă de pască. Bineînţeles fără lapte, brânză sau ouă şi nepreparată termic, dar bună de te lingi degetele. Pentru aluat aveţi nevoie de fulgi de ovăz, migdale şi nuci, curmale, smochine, ulei de cocos şi pentru un gust mai bun şi culoare scorţişoară, turmeric şi puţină sare. Toate mixate cu ajutorul unui blender puternic.

ALUAT PASCĂ

-fulgi de ovăz

-migdale

-nuci

-curmale

-smochine

-ulei cocos

-scorţişoară

-turmeric

-sare

Un rol important l-a avut cajuul, fiind înlocuitorul lactatelor.