Două case din Galaţi au fost distruse într-un incendiu uriaş! Flăcările înalte de câţiva metri s-au extins atât de repede, încât pompierii veniţi cu şase autospeciale cu greu au putut să intervină

DISTRIBUIȚI

DOUĂ CASE DISTRUSE DINTR-UN FOC

Două case din Galaţi au fost distruse într-un incendiu uriaş! Flăcările înalte de câţiva metri s-au extins atât de repede, încât pompierii veniţi cu şase autospeciale cu greu au putut să intervină. În mai puţin de jumătate de oră, totul s-a făcut scrum. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Alarma s-a dat la ora 10, când acoperişul unei case a fost cuprins de flăcări. Se pare c[ o femeie cu probleme psihice, care locuia acolo, a uitat o lumânare aprinsă.

În doar câteva minute, focul s-a extins şi la vila de alături. Atât proprietarii cât şi vecinii spun că de multă vreme se temeau că un incendiu va izbucni în curtea femeii cu probleme psihice, pentru că tot timpul acolo ardeau tot felul de materiale inflamabile.

Proprietara vilei a avut nevoie de ajutorul medicilor, pentru ca i s-a facut rău când a văzut flăcarile. Din fericire, avea făcută asigurare în caz de incendiu.