Ultimul selfie înainte de moarte

DISTRIBUIȚI

Dorinţa unui selfie reuşit i-a adus sfârşitul unei adolescente de 14 ani din Sibiu. Fata a căzut de pe acoperişul unui bloc cu 10 etaje după ce s-a urcat acolo împreună cu câţiva prieteni pentru a face fotografii. Copila s-a rezemat de o balustradă montată pe peretele blocului şi la un moment dat, cadrul metalic s-a desprins, iar fata s-a dezechilibrat şi a căzut în gol. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Anchetatorii i-au dus la audieri pe prietenii adolescentei pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat acolo. Vă avertizăm, urmează umagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Adolescenta s-a întâlnit seara trecută cu şase prieteni în oraş şi cu toţii au decis să urce pe acoperişul unui bloc cu zece etaje, pentru a face un selfie spectaculos. Au luat liftul până la etajul nouă şi apoi au ajuns direct pe acoperişul clădirii.

În urma audierilor, anchetatorii au stabilit că fata s-a aşezat pe o bordură şi s-a rezemat de o balustradă prinsă de peretele blocului. Cadrul metalic, care ar fi fost deja rupt, s-a desprins şi a tras-o pe copilă după el.

Fata a căzut în gol de la etajul zece, iar medicii ajunşi la faţa locului n-au putut decât să constate decesul.

Familia fetei este distrusă, iar prietenii copilei spun că în ultima vreme tânăra era abătută. Ultimul mesaj postat de copilă pe o reţea de socializare  a fost „te urăsc. simte-te”, scris cu puţin timp înainte de tragedie.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar reprezentanţii Inspectoratului de Stat în Construcţii au început cercetările la faţa locului.