Dorel loveşte din nou, cu o lucrare executată la Arad! A reuşit să inventeze trecerea de pietoni care duce direct…în boscheţi. Zebra leagă două parcări auto, aşa că, din cauza maşinilor lăsate pe marginea drumului, oamenii sunt nevoiţi să escaladeze un gard viu ca să ajungă pe trotuar

DISTRIBUIȚI

Dorel loveşte din nou, cu o lucrare executată la Arad!  A reuşit să inventeze trecerea de pietoni care duce direct…în boscheţi. Zebra leagă două parcări auto, aşa că, din cauza maşinilor lăsate pe marginea drumului, oamenii sunt nevoiţi să escaladeze un gard viu ca să ajungă pe trotuar. De cele mai multe ori, însă, trecerea de pietoni este ocolită, iar arădenii îşi pun astfel vieţile în pericol. După ce au văzut imaginile, reprezentanţii municipalităţii spun că vor corecta greşeala meşterului în curând.

Locuitorii unui cartier din Arad s-au bucurat prea taree când muncitorii au început să traseze pe şoseaua principală o trecere de pietoni. Zâmbetul le-a dispărut însă rapid după ce au văzut finalul. Zebra face legătura între două locuri de parcare de pe marginea şoselei, aşa că traversarea implică aptitudini de atlet.

Mai grav este că oamenii se expun unui pericol real. Cei care nu se încumetă să treacă prin gardul viu de pe marginea drumului sau să calce gazonul, trebuie să ocolească zebra ca să ajungă pe trotuar.Adică…să treverseze neregulamentar.

Reprezentanţii municipalităţii spun că graba pare să-l fi făcut pe Dorel de Arad şi pe echipa lui de profesionişti să traseze marcajele între două locuri de parcare.