Domnul Felix Stroe, propus de PSD pentru Ministerul Transporturilor, are o stradă care îi poartă numele în comuna Cumpăna, din judeţul Constanţa. De altfel, politicianul este şi cetăţean de onoare al oraşului Constanţa, de pe vremea când primar era Radu Mazăre

DISTRIBUIȚI

Stroe Felix! Strada, nu ministrul! Pentru că domnul Felix Stroe, propus de PSD pentru Ministerul Transporturilor, are o stradă care îi poartă numele în comuna Cumpăna, din judeţul Constanţa. De altfel, politicianul este şi cetăţean de onoare al oraşului Constanţa, de pe vremea când primar era Radu Mazăre.

În anul 2009, Felix Stroe, pe atunci director al Regiei Judetene de Apă din Constanţa, a racordat comuna Cumpăna la sistemul de alimentare cu apă şi canalizare. Imediat, consilerii locali au decis să îi recunoască meritele şi…numele lui a fost dat unei străzi.

Strada „Felix Stroe” are aproape 400 de metri lungime şi este racordată la apă, canalizare şi gaze. Nu are, însă, curent electric şi nici asfalt, dar edilii comunei spun că totul se va rezolva anul viitor. Până atunci, localncii îşi pun speranţa în viitorul ministru, dacă el va fi numit în funcţia de conducere a portofoliului de la Transporturi.

Felix Stroe, omul nu strada, are dublă cetăţenie, română şi moldovenească şi este cetăţean de onoare ale oraşelor Constanţa şi Comrat, din Basarabia.