Doi soţi din Tg-Jiu au fost spulberaţi de pe o trecere de pietoni, de o maşină al cărei şofer nu a fost deloc atent. S-a întâmplat în apropierea unui centru comercial, de unde cei doi cumpăraseră lumânări pentru un parastas

DISTRIBUIȚI

Doi soţi din Tg-Jiu au fost spulberaţi de pe o trecere de pietoni, de o maşină al cărei şofer nu a fost deloc atent. S-a întâmplat în apropierea unui centru comercial, de unde cei doi cumpăraseră lumânări pentru un parastas. Victimele au fost preluate de două ambulanţe şi duse la spital. Medicii spun că au traumatisme extrem de grave.

Bărbatul de 60 de ani şi soţia lui de 58 veneau de la cumpărături din Centrul comercial Păltiniş din Târgu-jiu. Tocmai le terminaseră şi se îndreptau spre maşina parcată peste stradă. Au vrut să traverseze şi în acel moment au fost loviţi de maşină.

Martorii susţin că şoferul mergea cu viteză foarte mare.Şoferul a recunoscut că a avut viteză.

Când i-au văzut întinşi pe cei doi pe jos, martorii s-au grăbit să le aprindă câteva din lumânarile pe care tocmai şi le cumpăraseră şi care se împrăştiaseră pe şosea. Din fericire, însă, amndoi au supravieţuit impactului.

Cei doi bătrâni sunt în comă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa evoluţiei stării lor de sănătate.