Doi poliţişti din Timişoara, aflaţi în misiune, au ajuns la spital seara trecută. Oamenii legii au încercat să întoarcă autospeciala, moment în care au fost izbiţi în plin de o şoferiţă care circula regulamentar

DISTRIBUIȚI

Doi poliţişti din Timişoara, aflaţi în misiune, au ajuns la spital seara trecută. Oamenii legii au încercat să întoarcă autospeciala de poliţie pe axul drumului, moment în care au fost izbiţi în plin de o şoferiţă care circula regulamentar. Impactul a fost suprins de camerele de luat vederi instalate în zonă. Rudele şoferiţei, dar şi câţiva martori au sărit în apărarea femeii şi îi acuză pe poliţişti că au încălcat legea. O anchetă va scoate însă la iveală adevărul.

Scenele surprinse de camerele de supraveghere au loc la ieşire din municipiul Timişoara, puţin înainte de ora 20.00. Pe imagini se vede cum poliţistul aflat la volan pune în funcţiune semnalele luminoase şi porneşte de pe loc. Vrea să întoarcă autoturismul pe linia dublă continuă pentru a ajunge la o intervenţie solicitată prin numărul unic de urgenţă 112. Nu apucă să ajungă pe sensul opus de mers pentru că se izbeşte cu autospeciala de un autoturism care circula regulamentar.

Îngrozită, femeia, care mergea spre casă cu cei doi copii, povesteşte că autospeciala de poliţie i-a apărut brusc în faţă şi n-a mai reuşit să evite impactul.

Din fericire, nici şoferiţa şi nici cei doi copii n-au fost răniţi, dar au tras o sperietură groaznică. Poliţiştii aflaţi în autospecială au fost însă răniţi şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cei doi poliţişti au fost transportaţi la spital, iar medicii spun că viaţa nu le este pusă în pericol. Colegii lor de la Rutieră au deschis o anchetă în acest caz şi urmează să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului.