Doi oameni au murit într-o scenă desprinsă parcă dintr-un film teribil. S-a întâmplat pe DN1A, la Cheia, unde doi şoferi au intrat extrem de periculos într-o curbă

DISTRIBUIȚI

Doi oameni au murit într-o scenă desprinsă parcă dintr-un film teribil! S-a întâmplat pe DN1A, la Cheia, unde doi şoferi au intrat extrem de periculos într-o curbă. Fiecare a „muşcat” din banda celuilalt, spun poliţiştii, iar impactul a fost inevitabil. În urma lui, o maşină de teren s-a răsucit în loc, iar o dubiţă a sărit de pe şosea şi s-a prăbuşit într-o prăpastie.

Impactul s-a produs dimineaţă, chiar în faţa Mânăstirii Suzana. Şoferul unui SUV care venea dinspre Braşov a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens într-o dubă, al cărei şofer tăiase neregulamentar o curbă.

În urma impactului, dubiţa a ieşit de pe şosea şi s-a părbuşit în prăpastie. Patru oameni erau în ea: doi bărbaţi şi soţiile lor.

Şoferul dubiţei a murit pe loc, la fel şi femeia care se afla pe bancheta din spatele lui. Soţul acesteia, care stătea pe scaunul din dreapta şoferului, a ieşit singur din caroseria răsturnată. Soţia lui a fost scoasă de pompierii de la descarcerare şi predată medicilor veniţi cu un elicopter SMURD special pentru ea.