Doi oameni au murit, iar alţi doi se zbat între viaţă şi moarte în urma unui grav accident produs în judeţul Constanţa. Comandantul Bazei aeriene 86 Feteşti, Cătălin Băhneanu, a fost implicat în accident şi este grav rănit

DISTRIBUIȚI

Doi oameni au murit, iar alţi doi se zbat între viaţă şi moarte în urma unui grav accident produs în localitatea Ştefan cel Mare din judeţul Constanţa. Comandantul Bazei aeriene 86 Feteşti, generalul Cătălin Băhneanu, a fost implicat în accident şi este grav rănit. Alături de el, pe patul de spital, este şi plutonierul major Dan Nica, cel care conducea autoturismul militar. Primele cercetări de la faţa locului arată că şoferul autoturismului a încercat să depăşească un TIR şi s-a izbit puternic de un autoturism care venea din sens opus. Impactul a fost devastator. Vă avertizăm că urmează detalii şi imagini cu un puternic impact emoţional.

Locul accidentului arată ca o scenă de război: bucăţi smulse din maşini au fost împrăştiate pe o rază de o sutî de metri, de parcă o explozie uriaşă le-a pulverizat departe de locul impactului.

Impactul i-a îngrozit pe martori. Şoferul maşinii în care se afla generalul de aviaţie a încercat să depăşească un TIR, pe sensul de mers Cernavodă – Constanţa. Martorii spun că şoferul autoturismului militar n-a observat însă că pe sensul opus venea un autoturism care circula regulamentar şi l-a izbit în plin. În urma impactului, ambele maşini au ricoşat în TIR.

În urma impactului teribil, toţi pasagerii au rămas încarceraţi. Femeia şi bărbatul din maşina care circula regulamentar n-au mai avut nicio şansă. Alexandra şi Emilian au murit pe loc.

Generalul şi şoferul lui au fost scoşi dintre fiarele contorsionate în viaţă şi transportaţi de urgenţă la spital cu un elicoper SMURD.

Ancheta în acest caz a fost preluată de Parchetul Militar.