Doi adolescenti de 16 ani din Buzău sunt în comă, după ce prietenul lor, de-o vârstă cu ei, i-a scos la plimbare cu o maşină furată. Deşi nu avea permis, obişnuia să conducă prin sat, fără să îi pese de avertismentele rudelor. Azi noapte, însă, n-a mai stăpânit maşina şi a intrat într-un şanţ

DISTRIBUIȚI

Doi adolescenti de 16 ani din Buzău sunt în comă, după ce prietenul lor, de-o vârstă cu ei, i-a scos la plimbare cu o maşină furată. Deşi nu avea permis, obişnuia să conducă prin sat, fără să îi pese de avertismentele rudelor. Azi noapte, însă, n-a mai stăpânit maşina şi a intrat într-un şanţ. El a scăpat teafăr, dar amicii lui sunt în comă, la spital. Vă avertizez că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

În crucea nopţii, un băiat de 16 ani din localitatea buzoiană Stănceşti şi-a sunat doi prieteni de aceeaşi vârstă cu el şi le-a propus să îi plimbe cu maşina. Au intrat în curtea unei mătuşi, i-au furat autoutilitara şi au plecat spre oraş.

Fără permis de conducere şi fără abilităţi, baiatul a pierdut controlul volanului, într-o curbă.

În urma impactului, maşina s-a făcut bucăţi, iar pasagerii au fost aruncaţi pe geam. Ei au fost duşi la spital, în comă, iar şoferul la poliţie, pentru audieri.

Tânărul care a produs accidentul nu obişnuia să şofeze, chiar dacă nu avea drept.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.