Distracţie şi adrenalină la maximum, pentru cei mici. Peste 100 de copii au partipat la o cursă de off road, pe care clubul bikerilor gălăţeni a organizat-o special pe măsura priceperii lor

DISTRIBUIȚI

Distracţie şi adrenalină la maximum, pentru cei mici! Peste 100 de copii cu vârste cuprinse între 6 la 14 ani au partipat la o cursă de off road, pe care clubul bikerilor gălăţeni a organizat-o special pe măsura priceperii lor, într-o pădure din zonă. Au fost două trasee de dificultate şi marime diferite şi, chiar dacă părinţii au avut emoţii iar unii partipanţi au spus ca le-a fost greu, toata lumea a câştigat. Măcar experienţă.

Startul s-a dat pe categorii, dar cursa a fost contra cronometru pentru toţi concurenţii, care au plecat la 1 minut distanţă unul de celălalt. Asta ca să nu se aglomereze potecile din pădure şi să se evite accidentările.

Organizatorii spun că şi-au atins scopul: ei au vrut să-i scoată pe cei mici din case şi să îi ţină cât mai departe de calculatoare şi de jocurile pe internet.

A fost cea de a 9 a ediţie a concursului „juniorii pedalează” , dar este pentru prima dată când s-a organizat pe trasee off road.