Din 18 septembrie, la Prima TV începe „Pasiune Toscană”, un serial italian, cu o poveste extrem de captivantă, despre şantaj, crimă, conspiraţie şi secrete

DISTRIBUIȚI

Toscana este „inima” Italiei şi nu e de mirare că tot mai multe celebrităţi… aleg să trăiască acolo. Miresmele îmbietoare, vinurile aromate şi peisajele de vis fac staruri precum George Clooney sau Sting să nu mai vrea să plece de acolo. Aşa că.. au dat câteva milioane de dolari şi şi-au cumpărat în Toscana, case de vacanţă care … ne taie răsuflarea:

George Clooney a rămas impresionat de frumuseţea Toscanei. Aşa că a decis să îşi petreacă acolo vacanţele, pentru a se încărca cu energie şi… arome îmbietoare. În plus, Clooney este un maare amator de vinuri bune, aşa că şi-a cumpărat o casă chiar în apropierea viilor şi… a mării. Ba chiar  soţia lui, Amal este îndrăgostită la propriu de această regiune a Italiei.

Hellen Mirren a vizitat Toscana atunci când filma pentru pelicula „The Queen”, iar de atunci, gândul ei fuge la apa turcoaz, pastele delicioase şi peisajul care taie răsuflarea cu frumuseţea lui. Şi pentru că Toscana arată ca un …regat, Hellen a ales să îşi achiziţioneze… un castel în acea zonă. Ce e drept, locuinţa mai are nevoie de restaurări, dar actriţa are de gând să investească milioane bune de dolari pentru a-l aduce într-o stare impecabilă.

Nu mai este niciun secret că celebrul Sting are foarte multe case de vacanţă, dar una dintre preferatele lui este cea din Toscana. El şi soţia lui, Trudie Styler îşi petrec acolo toate verile şi… nu se plictisesc niciodată. Proprietatea fostului solist al trupei Police se întinde pe 900 de hectare şi datează din secolul 16. Vila are o pisicină enormă şi …grădini exotice. În plus, Sting are în proprietate o cramă, o plantaţie de măslini dar şi … o mulţime de stupi din care îşi prepară miere.

Şi Roberto Cavalli îşi petrece vacanţele în Toscana. Celebrul designer are o proprietate care se întinde pe 90 de hectare, iar vila a fost proiectată de Italo Rota, unul dintre cei mai faimoşi arhitecţi ai lumii. Acasă la Roberto Cavalli găsim  două piscine imense, saună, sală de sport, pistă de aterizare pentru elicopterul lui. totul este înconjurat de plantaţii de vii. Interiorul locuinţei este decorat cu imprimeuri care imită blana de animale precum şi antichităţi. Şi, pentru că sunt colegi de breaslă.. şi Giorgio Armani şi-a cumpărat o locuinţă în apropiera lui Cavalli.

Vă fuge gândul la peisajele Toscanei? Acum puteţi fi mai aproape de această regiune frumoasă a Italiei. Din 18 septembrie, la Prima TV începe „Pasiune Toscană”, un serial italian, cu o poveste extrem de captivantă, despre şantaj, crimă, conspiraţie şi secrete, dar, mai presus de orice, este o poveste impresionantă de iubire.