Dezbrăcatu’ vs. Cătălin Botezatu duel culinar total la Super Cireașa de pe tort!

DISTRIBUIȚI

Primăvara anului 2017 aduce în grila Prima TV emisiunea Super Cireașa de pe tort care vine din 18 martie cu dueluri pe măsură și un show culinar spumos.

Prima ediție a emisiunii Super Cireașa de pe tort din 18 martie se anunță una incendiară! Două echipe se vor înfrunta pentru a câștiga titlul de cea mai bună gazdă iar bătălia se va da între Cătălin Botezatu și Diana Dumitrescu vs. Dezbrăcatu’ (Codruț Kegheș) și Roxana Nemeș. Echipele vor fi supuse unui test al maestrului Horia Vîrlan și vor găti meniuri diferite care vor consta în aperitiv, fel principal și desert. Surprizele se vor ține lanț din partea fiecărei echipe în lupta de a câștiga prima ediție Super Cireașa de pe tort.

De sâmbătă, 18 martie, de la ora 20.30, maestrul Horia Vîrlan așteaptă să intre în casele românilor cu o super formulă a Cireșei de pe tort, cu vedete de marcă, cu un show vesel care să destindă românii. Patru vedete, grupate în două echipe, sunt, pe rând, amfitrioni, respectiv musafiri la cină, pentru a afla cine merită titlul de gazdă perfectă. Din 18 martie, în fiecare sâmbătă de la ora 20.30 telespectatorii vor fi delectați cu un show culinar pe cinste!