Detalii uluitoare ies la iveală după ce ieri o învăţătoare din Iaşi a fost filmată în timp ce bătea doi copii, la ora de matematică. Mama unuia dintre elevii bruscaţi povesteşte totul despre traumele prin care au trecut copiii ei

DISTRIBUIȚI

Detalii uluitoare ies la iveală după ce ieri o învăţătoare din Iaşi a fost filmată în timp ce bătea doi copii, la ora de matematică. Mama unuia dintre elevii bruscaţi povesteşte totul despre traumele prin care au trecut copiii ei, de când s-au mutat la şcoala din sat. Femeia spune că bătaia este o practică des întâlnită în rândul dascălilor de la şcoala la care şi-a trimis copiii să înveţe carte. Între timp, ancheta în cazul învăţătoarei agresive continuă. Femeia n-a mai dat astăzi pe la şcoală şi, din spusele directorului, aceasta a intrat în concediu medical. Vă avertizăm că urmeaza imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional.

Scenele violente au avut loc ieri în şcoala generală ” Alexandru Vlahuţă ” din Iaşi. Sătul de urletele colegilor agresaţi de învăţătoare, unul dintre elevi a scos telefonul din ghiozdan şi a filmat episodul halucinant.

În imagini se vede cum învăţătoarea îl loveşte peste cap pe un copil de clasa a 3-a. Apoi…nervoasă că un alt elev pleacă de la locul lui, femeia se năpusteşte şi asupra lui şi îl dă cu capul de bancă.

Părinţii spun însă că bătaia este o practică des întâlnită în rândul dascălilor de la Alexandru Vlahuţă. Una dintre mamele copiilor abuzaţi a povestit în amănunt traumele prin care au trecut doi dintre copiii săi.

Femeia spune că nu o dată, băiatul de doar 10 ani a venit bătut de la şcoală. Iar în momentul în care a mers să ceară socoteală, a fost rugată să păstreze tăcerea.

Directoarea şcolii spune însă că nu-şi aminteşte să fi primit vreodată o reclamaţie din partea părinţilor.

Învăţătoarea filmată în timp ce lovea doi copii a refuzat să comenteze imaginile apărute în spaţiul public. În plus, femeia care lucrează la catedră de peste 30 de ani, a intrat în concediu medical. Cazul este cercetat acum şi de către poliţişti.