Detalii revoltătoare, după ce o fetiţă s-a rănit la locul de joacă. Firma care a amenajat Parcul Tei a decis să întrerupă funcţionarea camerelor de supraveghere

DISTRIBUIȚI

Ies la iveală informaţii revoltătoare, după ce o fetiţă s-a rănit la locul de joacă. Firma din Azerbaidjan care a amenajat Parcul Tei a decis să întrerupă funcţionarea camerelor de supraveghere! Reprezentanţii primăriei spun că totul s-ar fi petrecut imediat după cazul lui Ionuţ, băieţelul care a murit sfâşiat de câini în acelaşi parc.

Pe aleea centrala din Parcul Tei exista, aproape pe fiecare stalp de iluminat, cate o camera de supraveghere, insa niciuna nu functioneaza. Asadar, aici, daca  ar avea loc un incident grav asa cum s-a intamplat cu fetita care a cazut la locul de joaca si s-a ranit, nu exista niciun fel de imagini care sa ii ajute pe anchetatori.

Camerele de supraveghere sunt complet nefuncţionale nu de ieri, de azi, ci de ani de zile, spun reprezentanţii Primăriei Sectorului 2. Se pare, însă, că problema este luată în seamă doar atunci când în parc are loc câte un incident grav.

Surprinzător este că sistemele de supraveghere pe care străinii le-au luat cu ei…nici măcar nu le aparţineau! Iar angajaţii de la acea vreme ai primăriei Sectorului 2 ar fi ascuns totul sub preş.

Nimeni nu a mai putut închide, însă, ochii, după ce Mădălina, o fetiţă de 10 ani, a căzut la locul de joacă şi s-a rănit la abdomen.

Accesul la locul de joacă este, acum, blocat. Surprinzător, cei care verifică periodic starea echipamentelor de la locul de joacă nu au raportat nicio defecţiune.

Imaginile de pe camerele de supraveghere i-ar fi putut ajuta pe anchetatori să vadă ce s-a întâmplat cu adevărat atunci când Mădălina a căzut la locul de joacă. Rămâne totuşi, de văzut dacă problema sistemului de monitorizare va fi remediată în vreun fel, fără să fie nevoie să se întâmple un incident pentru ca CINEVA să ia măsuri.