Detalii noi în dosarul saloanelor de masaj erotic transformate în bordeluri. Trei persoane ar fi făcut avere din prostituţie cu ajutorul unor taximetrişti

DISTRIBUIȚI

Apar noi detalii interesante in dosarul saloanelor de masaj erotic transformate în bordeluri, cel în care ieri două femei şi un bărbat au fost arestaţi pentru proxenetism. Cei trei ar fi făcut avere din prostituţie cu ajutorul altor zeci de persoane- taximetrişti şi fetele care ar fi praticat cea mai veche meserie.Aproape 30 de persoane au recunoscut la audieri practicile. Taximetriştii, mulţi dintre ei, ar fi declarat că erau chemaţi de clienţii străini.Rămâne însă întrebarea de unde aveau aceştia din urmă numerelor lor.Ancheta continuă, susţin poliţiştii.

O avere dacă luăm în calcul că bordelurile pe care femeia din imagini, alături de un  cuplu, le-ar fi controlat ar fi funcţionat fără probleme ani de zile, sub paravanul unor saloane de masaj organizate perfect legal. Tarifurile pentru un pachet complet, ce ar fi inclus de la showuri erotice la şedinţe în jacuzzi ajungeau la 10.000 de lei, se arată în anchetă. Practicile ar fi fost recunoscute de zeci de persoane în timpul audierilor.

Ca o noutate pentru o astfel de afacere descoperită de oamenii legii, la cele două presupuse bordeluri nu doar că nu erau acceptaţi români…dar nici plata cash nu se putea face. Administratorii ar fi lucrat doar pe baza de POS.

Cei doi taximetrişti, urmăriţi penal pentru că ar fi înlesnit activităţile de proxenetism,  ar fi fost daţi în vileag şi de mai multe dintre presupusele prostituate. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia, dar şi cei trei patroni arestaţi preventiv, riscă până la 7 ani de puşcărie.