Detalii macabre ies la iveală după accidentul în care doi adolescenţi au pierit carbonizaţi. Şoferul care ar fi provocat întreaga tragedie s-a uitat cum prietenii lui ard fără să facă nimic, iar apoi a fugit de la locul tragediei

DISTRIBUIȚI

Detalii macabre ies la iveală după accidentul din Timiş, în care doi adolescenţi şi-au pierdut viaţa în chinuri groaznice. Martorii spun că şoferul care ar fi provocat întreaga tragedie s-a uitat cum prietenii lui ard fără să facă nimic, iar apoi a fugit de la locul tragediei. Aceştia se aflau pe bancheta din spate şi au strigat după ajutor, însă n-au mai avut nicio şansă. În plus, examenul toxicologic a scos la iveală faptul că şoferul de 19 ani a consumase substanţe interzise înainte să se urce la volan.

Imagini greu de privit şi destine frânte mult prea devreme. Este povestea celor doi tineri din Timiş care au pierit carbonizaţi după ce maşina în care erau pasageri s-a izbit de un copac şi a luat foc. Oamenii legii spun că tânărul care se afla la volan s-ar fi angajat într-o depăşire, moment în care ar fi pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile.

Şoferul, dar şi tânăra din dreapta au fost salvaţi la timp, însă în maşină au rămas alţi doi tineri, care se aflau pe bancheta din spate. Aceştia erau plini de sânge şi strigau după ajutor, a povestit un martor. Bărbatul care a încercat să îi salveze le-a spus anchetatorilor că nici şoferul şi nici tânăra care au supravieţuit accidentului n-ar fi intervenit, iar după câteva minute s-au făcut nevăzuţi.

Şoferul de 19 ani, dar şi tânăra din dreapta au fost găsiţi două ore mai târziu. Adolescenta le-a spus poliţiştilor că şoferul a fumat o ţigară de haşiş în acea seară, iar examenul toxicologic a confirmat acest lucru.

Poliţiştii au reuşit să o identifice pe tânăra găsită carbonizată. Fata avea 16 ani şi era internată într-un centru de plasament din Timişoara.

Cea de-a doua victimă este un tânăr de 19 ani din localitatea Sanandrei.