Despărţirea de fiinţele dragi poate fi traumatizantă. Un britanic însă a găsit o soluţie pentru a-şi alina suferinţa. El şi-a îngropat tatăl în curtea casei, pentru a-l avea mereu aproape

DISTRIBUIȚI

Pentru orice om pierderea unei rude apropiate este cumplit de dureroasă, iar despărţirea de fiinţele dragi poate fi traumatizantă . Un britanic însă a găsit o soluţie oarecum morbidă pentru a-şi alina suferinţa. El şi-a îngropat tatăl în curtea casei, pentru a-l avea mereu aproape.

O întâmplare aparte a stârnit discuţii în Marea Britanie, unde, conform Centrului pentru Moarte Naturală, rudele celor decedaţi sunt îndrumaţi să organizeze înmormântările doar prin intermediul firmelor de profil. În realitate, legea nu impune niciun fel de aranjament special, ba chiar este una foarte permisivă. Atât de permisivă încât cine doreşte, poate să-şi inmormânteze rudele în propria curte. De acest lucru se pare că a ştiut un bărbat din Worcester, care a hotărât să-şi îngroape tatăl în curtea casei în care bătrânul a locuit o viaţă şi care acum i-a revenit lui. 

Există însă unele aspecte care nu trebuie neglijate. Unul ar fi legat de eventualele nemulţumiri ale vecinilor care se văd obligaţi fie să locuiască lângă un mormânt, fie să se mute. Dar nici chestiunile economice nu trebuie neglijate, pentru că în cazul unei vânzări a proprietăţii, e greu de crezut că se va găsi un cumpărător dornic să locuiască lângă mormântului defunctului Bryan.