Deşi iarna a trecut, mulţi dintre şoferi continuă să iasă cu maşinile echipate cu anvelope de iarnă. În timp, însă această alegere va duce la cheltuieli mai mari şi va compromite siguranţa maşinii

DISTRIBUIȚI

A trecut iarna dar mulţi dintre şoferi continuă să iasă cu maşinile echipate cu anvelope de iarnă. Greşit, spun specialiştii din domeniul auto. În timp, această alegere va duce la cheltuieli mai mari şi va compromite siguranţa maşinii. Când este indicat să schimbaţi cauciucurile de iarnă şi care sunt riscurile la care vă expuneţi, aflaţi din rubrica Idei pe patru roţi.

Mulţi şoferi amână schimbarea anvelopelor de iarnă până la începutul verii.

Greşit! Iată de ce.

Pentru cei care nu ştiu, cauciucul din care este convecţionat cauciucul este mai moale, dar aceasta este eficientă când acestea devin negative.

Anvelopele de iarnă se vor uza foarte repede la temperaturi ridicate, aşa că va fi nevoie sa le înlocuiţi mai repede decât dacă le-aţi fi schimbat în primăvară. Şi nu este tot.

Dacă luaţi în calcul folosirea cauciucurilor de iarnă tot timpul anului pentru că v-aţi săturat să le tot schimbaţi, avem o idee care v-ar putea ajuta să salvezi timp şi bani.

Soluţia nu cere prea mult timp şi în niciun un caz nu costă mult. Mai mult, în acest fel veţi avea întotdeauna anvelopele potrivite pe maşină.