Descoperire macabră la marginea oraşului Târgovişte. Doi bărbaţi, de 40 şi 49 de ani, au fost găsiţi morţi pe câmp… răpuşi, cel mai probabil, de gloanţele trase cu o armă de vânătoare

DISTRIBUIȚI

Descoperire macabră la marginea oraşului Târgovişte. Doi bărbaţi, de 40 şi 49 de ani, au fost găsiţi morţi pe câmp… răpuşi, cel mai probabil, de gloanţele trase cu o armă de vânătoare. Una dintre victime era consilier local şi proprietarul terenului pe care au fost descoperite trupurile neînsufleţite. Omul ar fi mers pe câmp cu un angajat de-al lui să culeagă varză. Zona este împânzită şi la această oră de zeci de criminalişti care caută toate indiciile pentru a afla cine se află în spatele crimei… comisă cu sânge rece.

Dublă crimă este ipoteza care se conturează în cazul celor doi bărbaţi găsiţi împuşcaţi pe un câmp aflat la marginea oraşului Târgovişte. Cele două victime, povestesc apropiaţii au mers la marginea oraşului, la cules de varză. La un moment dat, spun surse din anchetă, unul dintre ei şi-ar fi sunat un prieten şi în timpul discuţiei, omul ar fi prins câteva persoane la braconaj şi le-ar fi ameninţat că va anunţa poliţia. Apoi, bărbatul de la telefon ar fi auzit împuşcături.

Trupurile neînsufleţite au fost descoperite de un trecător, iar după ce omul a sunat la 112, zona a fost împânzită de criminalişti şi procurori. Anchetatorii bănuiesc că cei doi bărbaţi au fost împuşcaţi de un vânător.

Bărbatul de 49 de ani era consilier local în comuna Răzvad şi proprietarul terenului pe care a fost descoperit fără suflare, alături de un angajat de-al său.

Între timp au sosit şi concluziile medicilor legişti care arată că cei doi bărbaţi au avut parte de o moarte violentă.

Ancheta continuă în acest caz, iar anchetatorii caută şi la această oră indicii care să îi conducă către autorul crimei.