Descoperire macabră în Dâmboviţa, unde o bătrână dispărută de la azil a fost găsită moartă. Trupul neînsufleţit al femeii era sfâşiat de câini

DISTRIBUIȚI

Descoperire macabră în Dâmboviţa. O bătrână dispărută de la azil a fost găsită moartă. Trupul neînsufleţit al femeii era sfâşiat de câini, iar acum anchetatorii vor să afle dacă bătrâna a fost omorâtă de maidanezi, sau dacă bolile de care suferea i-au adus sfârşitul. Localnicii se plâng că zona este împânzită de câini fără stăpân, iar edilul din Pucioasa spune că este legat de mâini şi de picioare din cauza iubitorilor de animale care nu permit adunarea lor de pe străzi.

Femeia a dispărut din centru în urmă cu cinci zile. În momentul în care şi-au dat seama că nu e de găsit, angajaţii azilului au dat alarma. Autorităţile s-au mobilizat şi au format echipe mixte de căutare, formate din jandarmi, poliţişti şi angajaţi ai centrului.

După două zile de căutări, femeia a fost găsită în grădina fostei rampe de gunoi de la Pucioasa, la un kilometru distanţă de azil. Când s-au apropiat însă, anchetatorii au văzut că trupul neînsufleţit al femeii fusese sfâşiat de câini.

Şi edilul oraşului recunoaşte că în Pucioasa câinii fără stăpân reprezintă o mare problemă, dar că iubitorii de animale se opun capturării acestora.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. Oamenii legii vor să afle dacă bătrâna a fost omorâtă de maidanezi, sau dacă decesul a survenit în urma afecţiunilor grave de care suferea.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. În paralel, s-a deschis o anchetă şi în cadrul centrului de îngrijire. Se pare că este pentru a treia oară când bătrâna pleacă din centru fără ca nimeni să observe.