Deputatul Cătălin Rădulescu, suspendat din PSD pentru şase luni. Decizia vine după ce parlamentarul a spus că protestatarii din piaţa Victoriei au fost manipulaţi şi că deţine o armă cu care a luptat la Revoluţie şi pe care, la nevoie, o poate folosi din nou

DISTRIBUIȚI

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost suspendat din PSD pentru o perioadă de şase luni. Liderii partidului au decis suspendarea lui după afirmaţiile pe care le-a făcut cu privire la persoanele care au protestat în Piaţa Victoriei. Cătălin Rădulescu a declarat recent într-un interviu că protestatarii au fost manipulaţi şi că deţine o armă cu care a luptat la Revoluţie şi pe care, la nevoie, o poate folosi din nou.

Propunerea de suspendare a deputatului Cătălin Rădulescu a fost făcută chiar de către preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Decizia a fost luată în urma declaraţiilor pe care deputatul le-a făcut la adresa protestatarilor din Piaţa Victoriei.

Afirmaţiile lui Cătălin Rădulescu au atras şi atenţia poliţiei şi parchetului, care au pornit anchete în acest caz. Poliţiştii l-au vizitat recent pe Rădulescu şi au găsit la el acasă două arme! Una este de vânătoare de calibrul 12, iar cealaltă este un pistol automat, de panoplie însă poliţiştii au găsit şi mai multe cartuşe în locuinţa deputatutului. Lucru interzis în acest caz.

Poliţiştii din Argeş au anulat permisul de port armă al deputatului Cătălin Rădulescu, după ce au constatat modul în care erau deţinute armele sale şi că politicianul păstra fără piedică mitraliera AKM pentru care nu avea dreptul să deţină muniţie. Pentru declaraţiile sale, deputatul este suspendat acum din PSD pentru o perioadă de şase luni.