De o misiune plină de emoţii a avut parte o poliţistă locală din Timişoara! Agenta a ajutat o femeie fără adăpost să aducă pe lume o fetiţă

DISTRIBUIȚI

De o misiune plină de emoţii a avut parte o poliţistă locală din Timişoara! Agenta a ajutat o femeie fără adăpost să aducă pe lume o fetiţă, iar naşterea a avut loc în adăpostul pentru oamenii străzii. Drept răsplată pentru gestul impresionant, micuţa va purta numele moaşei.

Ea este poliţista eroină! Tocmai o luase de pe stradă pe femeiea de 32 de ani şi o dusese la un adăpost ca să nu îngheţe. Aceasta i-a spus poliţistei că i-a venit sorocul.

Imediat, poliţista a sunat la 112 şi o ambulanţă a venit la adăpostul în care tocmai născuse femeia. Culmea, atât  doctoriţa cât şi poliţista poartă numele de Carmen, aşa că mama a hotărât ca fiica ei să se numească la fel.

Tânăra mama este acum internată cu tot cu copil la maternitatea din Timişoara. Copila este la incubator, pentru că deocamdată este mult prea mică. A avut, la naştere. 2 kilograme 320. Chiar daca s-a născut prematur, medicii spun ca evolutia ei este bună.

Poliţista locală care a fost moaşă pentru femeia adunată de pe stradă vrea să fie naşa fetiţei.