De mai bine de 24 de ore, circulaţia este închisă pe A2. Accesul a fost interzis și pe A4 și A3, de această dată pentru câteva ore

DISTRIBUIȚI

De mai bine de 24 de ore, circulaţia este închisă pe autostrada care leagă capitala de mare. O decizie similară a fost luată şi pentru  A4,  Constanţa – Ovidiu, iar, de această dată pentru câteva ore, şi pe A3, Bucureşti – Ploieşti, accesul a fost interzis. 

Vremea rea s-a năpustit din nou asupra României. Nici n-au fost curăţate suficient drumurile de la ultima zăpadă, că meteorologii au anunţat întoarcerea ninsorilor. Astfel aseară au intrat în vigoare două atenţionări cod portocaliu de viscol şi polei pentru şapte judeţe: Constanţa, Tulcea, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila şi Vrancea.

Drumurile naţionale din aceste judeţele au fost din nou închise. De această dată Ministerul Transporturilor a luat decizia înainte de declanşarea codurilor portocalii pentru a evita blocarea maşinilor pe tronsoanele de drum afectate de vremea rea şi pentru ca utilajele de deszăpezire să poată acţiona eficient.

Codul roşu de viscol instalat vineri în 7 judeţe a închis autostrada A2 Bucureşti Constanţa pentru 3 zile. Abia luni s-a putut circula din nou pe toată autostrada şi iată după doar 2 zile o nouă avertizare cod portocaliu de viscol şi polei închide din nou drumul către mare.

Şoferii care au ajuns la intrarea pe A2 au fost îndrumaţi înapoi către oraş de poliţişti.