De la bal, la spital. Nu mai puţin de 40 de tineri au ajuns la Spitalul Judeţean din Constanţa, după ce au consumat substanţe interzise

DISTRIBUIȚI

Pentru unii, distracţia a însemnat alcool în exces şi droguri. Aşa că au ajuns pe mâna medicilor, pentru a le fi acordat primul ajutor.

Minivacanţa de 1 mai a fost trăită cu prea multă intensitate de tinerii puşi pe distracţie, iar de la bal la spital a fost un singur pas. Nu mai puţin de Patruzeci de tineri au ajuns la Spitalul Judeţean din Constanţa, după ce au consumat substanţe interzise. Tinerii au fost supuşi testelor toxicologice, iar în 29 de cazuri au ieşit pozitive. Totodată, mai mult de un sfert din pacienţi au fost spitalizaţi. Printre cei 40 de tineri, se aflau şi străini, care consumaseră substanţe halucinogene, combinate cu alcool. De asemenea, conform reprezentanţilor spitalului, numărul pacienţilor care au venit la unitatea de primire urgenţe după minivacanta de 1 mai, este mai mare decât al aceloa care au mers la spital, după minivacanţa de Paşti. Atunci, doar 8 persoane au fost testate toxicologic şi doar una a ieşit pozitiv la testare.