De când s-a născut, David, un băieţel în vârstă de 4 ani stă mai mult prin spitale decât acasă. Problemele de sănătate au apărut încă de la naştere, când medicii au constatat că are picioruşul strâmb. L-au operat, dar necazurile pentru micuţ abia începeau

DISTRIBUIȚI

De când s-a născut, David, un băieţel în vârstă de 4 ani stă mai mult prin spitale decât acasă. Problemele de sănătate au apărut încă de la naştere, când medicii au constatat că are picioruşul strâmb. L-au operat, dar necazurile pentru micuţ abia începeau. La doar 7 luni, medicii au venit cu un diagnostic crunt – paralizie cerebrală infantilă. David nu ştie ce înseamnă să ai o copilărie normală şi nici cum e să stai departe de spital. Totuşi, el poate afla! Are nevoie însă de transfuzii cu celule stem, transfuzii ale căror costuri depăşesc posibilităţile materiale ale familiei.

El este David. Are 4 ani şi încă de când s-a născut umblă mai mult prin spitale. La naştere, medicii au anunţat-o pe mamă că are picioruşul strâmb. Bebeluşul a stat 4 luni cu piciorul în gips, apoi a fost suspus unei intervenţii chirurgicale.

Au mers acasă şi au crezut că au scăpat de necazuri. Din păcate, însă, nu a fost aşa. Copilul plângea zi şi noapte fără niciun motiv anume. Aşa că, părinţii au mers din nou la spital, iar acolo medicii au descoperit că David avea probleme de sănătate mult mai grave. În urma analizelor efectuate, diagnosticul a fost crunt: paralizie cerebrală infantilă şi tetrapareză flasco-spastică.

Au urmat apoi zile de coşmar. Într-un final, mama micuţului a găsit o rază speranţă. Medicii din Turcia îl pot salva pe micuţ cu ajutorul transfuziei cu celule stem şi a unor şedinţe intense de kinetoterapie.

Băieţelul are însă nevoie de 42.000 euro, o sumă enormă pentru familia lui, dar care poate fi strânsă cu ajutorul dumneavoastră, printr-o donaţie făcută în conturile afişate pe ecran.

Noi suntem singurii care îl putem ajuta pe acest îngeraş. Cu ajutorul dumneavoastră, David ar putea afla pentru prima dată ce înseamnă o viaţă normală.