De astăzi plătiţi mai puţin dacă mergeţi la munte cu Trenurile Zăpezii. Reducerile ajung până la 56% dacă destinaţia aleasă este pe Valea Prahovei

DISTRIBUIȚI

Veşti bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă. De astăzi plătesc mai puţin dacă merg la munte cu Trenurile Zăpezii. Reducerile ajung până la 56% dacă destinaţia aleasă este pe Valea Prahovei. În Gara de Nord câţiva tineri au plecat astăzi spre Braşov, dar n-au ştiut că pot cumpăra bilete reduse. Au fost încântaţi de oferte.

E începutul noului an iar staţiuniile montane din ţară îşi aşteaptă turiştii. Mulţi preferă Valea Prahovei.

Şi pentru a scăpa de aglomeraţia de pe DN1 nu le rămâne decât să călătorească cu trenul.  Iar de astăzi pot ajunge la munte mai ieftin.

Pentru călătoriile pe rute directe la clasa a doua cu trenurile IR care au ca punct de plecare sau destinaţie una dintre staţiuniile montane de pe ruta Sinaia – Braşov, sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi, Petroşani sau Piatra Neamţ beneficiaţi de o reducere de 25% din preţul biletului, atenţie însă doar de luni până joi.

Reduceri mai mari, între 31 şi 56% sunt oferite zilnic însă doar pentru biletele clasa a doua, pentru trenurile IR care circulă pe Valea Prahovei între Sinaia – Braşov şi retur.

Sunt tineri care au plecat de astăzi din capitală, dar n-au ştiut de reduceri.

De exemplu o călătorie de la Bucureşti la Predeal costă 30 de lei faţă de 39. De la Sibiu la Sinaia costă acum 40 de lei faţă de 52 fără reducere. De la Craiova la Petroşani veţi plăti 34 de lei faţă de 44. De la Bucureşti la Braşov biletul costă cu 11 lei mai puţin, de la Bucureşti la Vatra Dornei este cu 24 de lei mai ieftin, iar de la Bucureşti la Petroşani biletul costă acum 60 de lei faţă de 79, preţul iniţial.

Iar dacă vă cumpăraţi biletele online, se mai aplică o reducere de 5%.