De 1 mai, la „Mama mea găteşte mai bine”, Horia Vîrlan, a avut de jurizat tradiţionalul mititel. Maestrul bucătar a fost însă luat prin surprindere de un ingredient surpriză ales de una dintre mame

DISTRIBUIȚI

Cu siguranţă aţi căutat astăzi să mâncaţi mici ca la mama acasă. Prima Tv însă vă invită să vedeţi cum se gătesc mititeii ca la „Mama mea găteşte mai bine”. Concurenţii au încercat să-l impresioneze pe maestrului bucătar Horia Vîrlan cu cel mai bun mititel. Ce mamă a gătit mai bine, aflaţi astăzi, într-o ediţie specială, de la ora 19:30.

De 1 mai, la „Mama mea găteşte mai bine”, Horia Vîrlan, a avut de jurizat tradiţionalul mititel. Maestrul bucătar a fost însă luat prin surprindere de un ingredient surpriză ales de una dintre mame.

Chiar dacă cele două concurente au gătit după reţetele proprii, maestrul bucătar a ţinut să împărtăşească şi el câteva secrete..

Dar cum au ales concurentele să prepare micii şi cine s-a descurcat cel mai bine, aflaţi la „Mama mea găteşte mai bine”, într-o ediţie specială de 1 mai.