De 1 mai, centrul distracţiei fără inhibiţii se mută la Vama Veche. Aşa că, zilele acestea este forfotă mare pe litoral, nu care cumva să ajungă turiştii şi terasele să nu fie pregătite

DISTRIBUIȚI

De 1 mai, centrul distracţiei fără inhibiţii se mută la Vama Veche. Aşa că, zilele acestea este forfotă mare pe litoral, nu care cumva să ajungă turiştii şi terasele să nu fie pregătite să îi întâmpine aşa cum se cuvine. Pe plajă sau la terase şi restaurante, nimeni nu stă. Primii vamaioţi sunt aşteptaţi să ajungă pe litoral înca de pe 28 aprilie. Până şi cei care nu-şi permit să cheltuiască sume mari de bani pentru un sejur la malul mării, au găsit o soluţie, de dragul distracţiei. Mai mulţi tineri trag din greu săptămâna asta, pe la terase, iar banii câştigaţi în aceste zile le vor ajunge pentru a-şi face toate poftele pe litoral.

În Vama Veche, nimeni nu stă şi toată lumea ştie ce are de făcut. Totul trebuie să fie gata în mai puţin de o săptămână. Zilele acestea, pe aleea principală nu se aude muzica rock ci sunetul sculelor cu care oamenii lucrează ca totul să fie gata pe data de 1 mai.

Spaţiile de cazare au fost şi ele ocupate aproape în totalitate, astfel că cei care nu şi-au făcut rezervare din timp… mai au o singură soluţie: cortul.

În Vama Veche, o cameră dublă la o pensiune fără prea mari pretenţii nu costă mai mult de 100 de lei. Pentru un confort sporit însă, trebuie să scoată din buzunar chiar şi 200 de lei pe noapte. Există însă şi soluţii alternative: Aceşti tineri vor munci zilele acestea ca să-şi achite cazarea şi masa în weekendul de 1 Mai.

Anul acesta, în Vama veche, sunt aşteptaţi să sosească în jur de 10.000 de tineri.