Dacă v-au picat greu sarmalele şi toba de sărbători şi vreţi să vă detoxifiaţi, vă propunem un meniu raw vegan. Unde mai pui că se prepară rapid şi nici nu vă alegeţi cu probleme digestive

DISTRIBUIȚI

Dacă v-au picat greu sarmalele şi toba de sărbători şi vreţi să vă detoxifiaţi, vă propunem un meniu raw vegan. Unde mai pui că se prepară rapid şi nici nu vă alegeţi cu probleme digestive după o masă copioasă. Iar desertul este delicios.

Dacă de Crăciun sarmalele au fost nelipsite de pe mesele românilor, la începutul noului an putem opta pentru chifteluţe ca la mama acasă. Dar fără carne sau ouă şi nepreparate termic. Pentru asta avem nevoie de seminţe de floarea soarelui, seminţe de cânepă, fulgi de drojdie, roşii deshidratate, un căţel de usturoi, oregano, puţin mărar, apă şi sare şi piper pentru gust.

CHIFTELUŢE

– seminţe floarea soarelui

– seminţe cânepă

– fulgi de drojdie

– roşii deshidratate

– un căţel de usturoi

– oregano

– mărar

– apă

– sare

– piper

Adăugăm toate ingredientele în blender şi mixăm până obţinem o pastă fină.

Şi ca să vă îndulciţi vă propunem şi un desert raw vegan de vă veţi linge degetele.

Vom folosi avocado, banană, miere, cacao şi puţină apă.

MOUSSE DE CIOCOLATĂ

– avocado

– banană

– cacao

– apă

Şi de această dată avem nevoie de blender. Mixăm până obţinem o cremă, apoi o turnăm în pahare. Iar la final acoperim cu fructe şi e gata de servit.

Cu preparatele gata în mai puţin de o jumătate de oră, nu ne mai rămâne decât să…….Poftă mare!