Dacă v-aţi săturat de celebrul drob de miel, vă oferim o alternativă: chifteluţele verzi, din carne de miel, în crustă de parmezan. Ingredientele sunt de sezon, iar rezultatul este cu totul senzaţional

DISTRIBUIȚI

Dacă v-aţi săturat de celebrul drob de miel, pe care an de an îl aveţi pe masa de Paşte, atunci vă oferim o alternativă: chifteluţele verzi, din carne de miel, în crustă de parmezan. Ingredientele sunt de sezon, nimic special, dar rezultatul este cu totul senzaţional.

Toate aceste ingrediente , exceptând parmezanul şi ierburile, se amestecă bine într-un bol. Din compoziţia rezultată se formează chifteluţe mici, care se pun la fiert într-o baie de ulei. Când sunt gata, se tăvălesc prin crusta verde, care face diferenţa între cunoscutele chifteluţe şi cele speciale, de Paşte. Chef Cosmin Toma ne recomandă ca preparatul să fie montat pe un pat de sfeclă roşie, în cerculeţe de biscuiţi săraţi şi asezonate cu panseluţe comestibile.

În plus, pentru celelalte bucate pe care le veţi pregăti pentru masa de paste, iată şi câteva sfaturi.

Vă dorim Poftă bună!