Dacă v-aţi decis că e timpul să faceţi mişcare dar ideea unei săli de fitness nu vă surâde prea tare, echipaţi-vă potrivit şi mergeţi să faceţi sport în parc. O bancă, un gard sau chiar copacii se pot transforma cu uşurinţă în aparatură de fitness iar un astfel de antrenament este la fel de eficient şi de intens ca unul făcut în sălile specializate

DISTRIBUIȚI

Dacă v-aţi decis că e timpul să faceţi mişcare dar ideea unei săli de fitness nu vă surâde prea tare, echipaţi-vă potrivit şi mergeţi să faceţi sport în parc. O bancă, un gard sau chiar copacii se pot transforma cu uşurinţă în aparatură de fitness iar un astfel de antrenament este la fel de eficient şi de intens ca unul făcut în sălile specializate. Sub îndrumarea unui antrenor de fitness, lucrurile vor fi simple şi distractive, totul depinde de cât de hotărâţi sunteţi să începeţi o viaţă sănătoasă.

Teoretic, atunci cand venim în parc şi vedem o bancă, ne gândim că este tocmai bună să ne odihnim după o tură de alergare. De fapt, o simplă bancă ne poate fi de mare ajutor să facem câteva exerciţii uşoare care ne vor ajuta să ne întărim musculatura braţelor dar şi a picioarelor.

Şi chiar dacă aţi crede că un astfel de antrenament nu este la fel de eficient ca cel pe care îl faceţi într-o sală de fitness, cu ajutorul aparatelor, vă înşelaţi.

In reportajul video alaturat, sunt doar căteva dintre exemplele de exerciţii fizice pe care le puteţi face în parc, în aer liber. Orice gen de mişcare sportivă trebuie însă combinată cu o alimentaţie sănătoasă şi o hidratare pe măsură. În acest fel, rezultatele vor fi şi mai rapide şi uşor vizibile.