Cursă infernală pe străzile din Galaţi! 14 echipaje de poliţie au plecat în urmărirea unui şofer de 30 de ani, din Belarus, care a lovit doi biciclişti şi-a plecat de la locul accidentului. În goana lui, individul a mai lovit o maşină şi un poliţist

DISTRIBUIȚI

Cursă infernală pe străzile din Galaţi! 14 echipaje de poliţie au plecat în urmărirea unui şofer de 30 de ani, din Belarus, care a lovit doi biciclişti şi-a plecat de la locul accidentului. În goana lui, individul a mai lovit o maşină şi un poliţist. După zeci de minute, oamenii legii au reuşit să îl oprească. Bărbatul a fost reţinut pentru tentativă de omor calificat, ultraj, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului. Rezultatele etilotestului au arătat că a avut o alcoolemie de 2,15 la mie.

Şoferul adusese cu tirul, la Galaţi, trei tractoare. Cât a aşteptat în vamă, a băut jumatate de sticlă cu alcool, apoi s-a urcat la volan şi, după câteva sute de metri, a acroşat doi biciclişti. Nu a oprit să vadă care e starea lor şi a pornit într-o cursă nebună pe străzi. Un martor, şofer şi el, a văzut ce se întâmplă şi-a oprit maşina în faţa mastodontului, crezând că-l va potoli. A sunat şi la 112, iar atunci 14 echipaje au intrat în acţiune. Totuşi, bărbatul din Belarus  a tamponat autoturismul şi a fugit mai departe. (aveti imagini cam de supraveghere)

Atât poliţistul cât şi cei doi biciclişti au fost duşi la spital.

Abia când şi-a mai revenit din beţie, şoferul a realizat ce a făcut.

Bărbatul riscă până la 13 ani de închisoare.