Curajoase, impunătoare, îndrăzneţe şi dornice de a surprinde. Aşa trebuie să fie miresele care se vor lăsa pe mâna unei creatoare de modă din Timişoara. Şi asta pentru că în ziua căsătoriei, doamnele vor purta în loc de rochie albă, un costum bărbătesc cu papion

DISTRIBUIȚI

Curajoase, impunătoare, îndrăzneţe şi dornice de a surprinde. Aşa trebuie să fie miresele care se vor lăsa pe mâna unei creatoare de modă din Timişoara în alegerea ţinutei pentru nuntă. Şi asta pentru că în ziua căsătoriei, doamnele vor purta în loc de rochie albă, un costum bărbătesc cu papion. Din ţinuta tradiţională de mireasă, nu vor mai rămane decât voalul şi buchetul. Cum reacţionează oamenii când văd o mireasă în costum, vedeţi în materialul următor.

Mireasa este pregătită, poate fi condusă la altar. Da, acesta este propunerea unei creatoare de modă din Timişoara pentru anul 2017. Şi se pare că bărbaţii apreciază ideea şi nu se simt ameninţaţi de femeile la costum.

Costumul miresei, de altfel apropiat de cel al partenerului, este compus dintr-o cămaşă de mătase, papion, pantalon şi sacou. A fost păstrat însă voalul, pentru a-i da un element feminin ţinutei.

Creatoarea le cere mireselor să renunţe la tradiţional şi să arate încă de la altar cine va fi capul familiei. Lăsând gluma la o parte, trendul lansat în Timişoara ar putea revoluţiona nunţile anul acesta.

Aţi vrea să ştiţi ce ar crede lumea, dacă aţi da rochia de mireasă pe un costum bărbătesc? În timp ce unele persoane vor aprecia curajul şi ineditul ţinutei, alte femei nici nu vor să audă.

Dar noroc că sunt şi femei care vor să experimenteze, aşa că nu este exclus să curgă comenzile pentru o astfel de costumaţie. Şi astfel, să fie distrus mitul potrivit căruia, doar bărbaţii se îmbracă în negru la nuntă iar femeile musai rochie albă.