Cumpăna dintre ani l-a găsit pe miliardarul Gigi Becali la o biserică din Poiana Braşov. Dacă pe vremuri rupea ringurile de dans, acum a arătat o cu totul altă faţă

DISTRIBUIȚI

Cumpăna dintre ani l-a găsit pe miliardarul Gigi Becali nu pe ringul de dans, aşa cum v-aţi fi gândit, ci la o biserică din Poiana Braşov. Dacă pe vremuri rupea ringurile de dans, acum a arătat o cu totul altă faţă şi n-a lăsat nimic să-i încurce planul de a merge la liturghia oficiată într-o mică biserică din apropierea localului unde se desfăşura petrecerea de an nou.

Deşi a arătat în nenumărate rânduri că este un om credincios, Gigi Becali nu a părut nicicând mai evlavios ca în noaptea dintre ani.

Îmbrăcat într-un costum negru, cu cămaşă şi papion mov, finanţatorul Stelei s-a pregătit temeinic pentru cea mai lungă noapte din an şi nu a lăsat pe nimeni să îi strice planul stabilit.

Şi-a lăsat familia la hotel şi a plecat cu un şofer la lăcaşul din staţiuni, cu o oră înainte de miezul nopţii.

Gigi Becali a asistat la slujba de sfârşit de an de la început şi până la final, alături de alţi credincioşi la care au luat parte la liturghie.

La ielirea din biserică, Gigi Becali le-a făcut românilor o urare.

După liturgie, Becali s-a întors la hotel, unde îl aşteptau soţia şi fiicele, să petreacă restul nopţii în familie. Becali a revenit la biserica din Poiana Braşov şi în această dimineaţă, la prima slujbă din noul an.

Gigi Becali i-a îndemnat pe români să treacă mai des pe la biserică.